Wij zijn van de wereld

 

Ons derde jaar. Hierin vond wederom een uitbreiding plaats en wel met de eerste dame. Dit had onder andere gevolgen voor het dansje van dat jaar. Het dansje werd namelijk nog beter afgesteld op het wagentje en door het gebruik van loopgroep attributen was de act ook veel duidelijker voor het publiek. En dat waren niet de enige zichtbare punten van verbetering. Er kwam ook een betere geluidsinstallatie op de wagen (Peer bedankt!!). En ook de pakken werden voor het eerste jaar volledig door ons zelf gemaakt. Dit heeft als grote voordeel dat je met unieke en precies op het onderwerp afgestemde pakken meeloopt.

Dat meelopen kwam dit jaar ook weer helemaal goed. Voor het 3e jaar oprij begonnen onze carnaval in Casteren. Mede door de grote concurrentie viel de uitslag lichtelijk tegen. We werden namelijk 7e en dat betekende een laatste plaats. Maar de volgende dag zou alles goed maken. Na een mooie optocht te hebben gelopen in Reusel werden we namelijk 2e. Een volledig onverwachte uitslag voor ons. En mede daardoor steeg onze vreugde ten top.

Na een gezellige avond in Reusel stond ons echter nog een optocht te wachten. Namelijk de Kempenoptocht in Hapert. Dit was de eerste keer voor ons en dat maakte het tot een bijzondere en spannende optocht. Mede door de grote concurrentie uit onder ander Casteren werden we ook in deze optocht laatste. Dit betekende altijd nog een 4e prijs en dat is toch mooi.

Ook na deze mooie optochten stond wederom de lichtstoet te wachten. Na vele avonden werk aan onze wagen en aan een nieuwe creatie speciaal voor Bladel was de teleurstelling groot toen bleek dat de optocht werd afgelast. Maar daar was niets aan te doen want het weer was te gevaarlijk om te kunnen rijden.