Al 11 jaar op tocht

 

‘’Wat wordt dit gaaf’’ was een uitspraak van één van de leden tijdens de themapresentatie van ons Jubileumjaar. Ons 11e jaar wordt een jaar met veel uitdagingen. Na vele vergaderingen had onze Hein een prachtige tekening gemaakt! Met een grove schatting kwamen de volgende maten naar voren: 30 m lang! 7,5m hoog! Met onze nieuw aangeschafte Volvo bus kwamen we dus op 2 onderstellen.

Het alom bekende lassen, slijpen, plekken en schilderen kwamen dus weer om de hoek kijken.

Maar niet alleen het bouwen opzich was zo speciaal, want in Januari stond ons 11 jarig Jubileumfeest op de planken. Met de Valk als ideale locatie kon ons feest beginnen! Veel Carnavalsgroepen waren gekomen om ons te feliciteren en daarna in de polonaise het feestgedruis in te knallen. Met een spetterend optreden van de Double Dj’s ging het dak eraf.

Daarna volgden nog een aantal weken van stress, gezelligheid, spanning en sensatie voordat we uiteindelijk om 06.00 bij elkaar kwamen om richting Casteren te rijden. Elk kwartier werd er een deel op de wagen gezet waardoor er uiteindelijk een prachtige creatie ontstond! Voor het eerst werd de wagen aan elkaar gekoppeld. De kroon op het harde werken van de afgelopen maanden!

3 geweldige dagen en nachten beleefden we! In een soort van achtbaan kwamen we dinsdag weer tot stilstand met het dweilen. Ik heb toen nog nooit zoveel keer gehoord: ‘’WAT WAS DIT GAAF, WAT WAS DIT GAAF!!!’’

Na deze week weer eventjes met de benen op de grond want 30 meter wagen gaan verlichten is natuurlijk niet niks! Ook hier werd man en macht opgetrommeld om 4 weken gezellig te knopen in de schuur!

In Bladel werd het donker en toen kwam er 30 meter wagen tot leven!

In 1 woord FANTASTISCH!

Met nog 3 maanden van opruimwerkzaamheden kwam er langzaam maar zeker een einde aan het JUBILEUMJAAR van C.V. De Mouwers. We kunnen hier met z’n allen terugkijken op een prachtig jaar vol met gezelligheid. En komend jaar zijn we natuurlijk weer van de partij!

ALLE HULPHANDJES BEDANKT!!!